Рафіновані жири та олії

UA RU EN

 

Рафіновані норковий, страусиний, песцевий  жири та норкова олія

В даний час технологія рафінування цих жирів нами істотно вдосконалена.

В процесі рафінування забезпечується нейтралізація вільних жирних кислот; зменшується кислотне число до 0,2-0,6; запах залишається тільки слабкий; забезпечується бактеріальна чистота; виводиться волога до 0,2%; жир повністю очищується від будь-яких фізичних включень і стає майже безбарвним. У жири і олії додається антиоксидант рослинного походження, що забезпечує їх збереження в тарі виробника в звичайних температурних умовах протягом не менше одного року.

Нами знайдено спосіб вилучення олій з названих жирів, тобто легкоплавку фракцію або тригліцериди ненасичених жирних кислот, які є найціннішими в складі цих жирів.

Призначення: сировина для виробництва косметичних засобів, туалетного мила, ветеринарних препаратів, рослинних екстрактів.

Широко використовується фахівцями для виготовлення косметичних засобів в салонах краси.

Склад: жир і олія - 99,7%; вода - до 0,2%, антиоксидант рослинний - 0,1%.

Гарантійний термін зберігання  в герметично закритій тарі виробника в затемнених приміщеннях при температурі від мінус 30 ° С до 30°С - 1 рік. Відпускаються жири та олія у пластикових каністрах від 5 л та металевих 200 л бочках.

Зовнішній вигляд норкового жиру і норкової олії в 200 мл лабораторних склянках при температурі 10 ° С представлений на фото 1 і фото 2 відповідно.

Жир норковый рафинированный

Фото 1. Жир норковий рафінований

Олія норкова рафінована

Фото 2. Олія норкова рафінована