На сьогодні нами розроблено документацію і виробляється наступна продукція:
-
рослинні екстракти трьох видів;
-
рафінування норкового і страусиного жирів і виробництво з них норкової і страусиної олії;
-
технічні миючі засоби для харчової та інших галузей промисловості;
-
побутові засоби для чищення;
-
реактори-змішувачі РЗР-500 з роторно-вихровим способом перемішування;
-
преси механічні гвинтові для фруктів, ягід та овочів.
1. Рослинні екстракти
Вперше в Україні (1993р.) нами розроблена технічна документація і розпочато виробництво рослинних екстрактів трьох видів:
- на етанол-гліцериновій основі (140 найменувань);
- масляні (на жировій основі) 130 найменувань;
- на пропіленгліколевій основі (134 найменування).
1.1. ЕКСТРАКТИ РОСЛИННІ НА ЕТАНОЛ-ГЛІЦЕРИНОВІЙ ОСНОВІ
Призначення: сировина для виробництва засобів особистої гігієни, товарів побутової хімії, як допоміжний засіб при фарбуванні тканин.
Вміст основної речовини: не менше 8%.
Гарантійний термін зберігання - 1 рік.
1.2 ЕКСТРАКТИ РОСЛИННІ МАСЛЯНІ
Призначення: сировина для виробництва косметичних засобів, товарів побутової хімії.
Вміст основної речовини: не менше 8%; екстракти на основі норкового і страусиного жирів містять рослинні антиоксиданти, що дозволяє їх зберігати в звичайних температурних умовах.
Гарантійний термін зберігання - 1 рік.
1.3 ЕКСТРАКТИ РОСЛИННІ НА ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЕВІЙ ОСНОВІ
Призначення: сировина для виробництва харчових продуктів (напоїв, кондитерських виробів), косметичних засобів, товарів побутової хімії. Важливою властивістю таких екстрактів є те, що при їх застосуванні в косметичному виробництві, не розріджується кремова основа.
Вміст основної речовини: 10%.
Гарантійний термін зберігання - 1 рік.
2. РАФІНОВАНІ НОРКОВИЙ НА СТРАУСИНИЙ ЖИРИ ТА ОЛІЇ
В даний час технологія рафінування цих жирів нами істотно вдосконалена.
В процесі рафінування забезпечується нейтралізація вільних жирних кислот; зменшується кислотне число до 0,2-0,6; запах залишається тільки слабкий; забезпечується бактеріальна чистота; виводиться волога до 0,2%; жир повністю очищується від будь-яких фізичних включень і стає майже безбарвним. У жири і олії додається антиоксидант рослинного походження, що забезпечує їх збереження в тарі виробника в звичайних температурних умовах протягом не менше одного року.
Нами знайдено спосіб вилучення олій з названих жирів, тобто легкоплавку фракції або тригліцеридів ненасичених жирних кислот, які є найціннішими в складі цих жирів.
Призначення: сировина для виробництва косметичних засобів, туалетного мила, ветеринарних препаратів, рослинних екстрактів.
Широко використовується фахівцями для виготовлення косметичних засобів в салонах краси.
Склад: жир і олія - 99,7%; вода - до 0,2%, антиоксидант рослинний - 0,1%.
Гарантійний термін зберігання в герметично закритій тарі виробника в затемнених приміщеннях при температурі від мінус 30 ° С до 30 ° С - 1 рік.
Зовнішній вигляд норкового жиру і норкової олії в 200 мл лабораторних склянках при температурі 10 ° С представлений на фото 1 і фото 2 відповідно.
Фото 1. Жир норковий рафінований |
Фото 2. Олія норкова рафінована |
3. ТЕХНІЧНІ МИЮЧІ ЗАСОБИ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ТА ІНШИХ ГАЛУЗЕЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ці засоби виробляються під торговими марками ТАЙФУН і КРАБ, асортимент яких складає 14 найменувань. Гарантійний термін зберігання - 2 роки.
Призначення і перелік цих засобів див. В ПРАЙСІ.
4. ПОБУТОВІ ЧИСТЯЧІ ЗАСОБИ
Ці кошти виробляються спільно з ТОВ «НВФ «СІМОКС» під ТМ «Їжак».
Питаннями реалізації цієї продукції займається «НВФ «СІМОКС» (тел.: 044-417-84-38, 044-417-82-59).
5. МАШИНОБУДІВЕЛЬНА ПРОДУКЦІЯ
5.1. РЕАКТОР-ЗМІШУВАЧ РЗР-500 З РОТОРНО-ВИХРОВИМ СПОСОБОМ ПЕРЕМІШУВАННЯ
Це нова наша розробка. Реактор відрізняється від аналогічного обладнання принципово новим способом перемішування.
Призначення: для виробництва хімічної, фармацевтичної, харчової та іншої продукції, в процесі якого відбуваються хімічні реакції, розчинення вихідних компонентів і де потрібно їх підігрів і перемішування.
Спосіб перемішування: Перемішування вихідних компонентів здійснюється ротором, швидкість обертання якого 3600 об / хв. До місця обертання втягується перемішуюча маса, яка після обертового ротора проштовхується через отвори статора. У такому процесі в реакторі не утворюються «мертві» зони. Вся маса рівномірно і швидко перемішується. Наприклад, щоб перемішати рідкі вихідні компоненти з в'язкими (КМЦ, камеді) в реакторі з якірною або рамною, або шнековою традиційними мішалками і отримати однорідну масу потрібно не менше 8 годин. У реакторі РЗР-500 цей же процес триває всього лише 15 хвилин.
Технічна характеристика РЗР-500:
Ємність завантажувальна - 500 л; спосіб підігріву - електричний, потужність - 3,6 кВт; потужність електродвигуна - 3 кВт; максимальна температура підігріву вихідних компонентів - 90-95ºС: допустимий тиск в реакторі - 2 атм .; спосіб вивантаження продукції - через нижній вентиль за допомогою відцентрового насоса; можлива висота підйому вивантажуваної продукції - до 4 м; допустима консистенція кінцевого продукту - сметаноподібна; матеріал внутрішньої стінки реактора - сталь нержавіюча харчова і второпласт; матеріал сорочки - звичайна сталь; температура замерзання теплоносія - до мінус 30ºС; реактор комплектується деталлю, що вимагає періодичної заміни - втулка ротора (з второпласта, через 700 годин роботи) - 2 шт .; час для заміни втулки та її вартість - 3 год, 70 грн.
Гарантійний термін експлуатації - 2100 год безперервної роботи або один рік.
Умови відвантаження: самовивозом зі складу в передмісті Києва або ТК «Делівері» з Києва за рахунок покупця.
Монтаж і запуск - самостійно або за допомогою нашого фахівця.
Умови оплати та реалізації - 100% передоплата, відвантаження протягом 5 днів після оплати (при наявності на складі). При відсутності реактора на складі - 50% передоплата, виготовлення протягом 30 к. дн., відвантаження після повної оплати.
5.2. ПРЕС МЕХАНІЧНИЙ ГВИНТОВИЙ
Призначення: для отримання соків з фруктів, ягід і овочів.
Технічна характеристика: завантажувальна ємність - 70 л; вага - 81 кг; матеріал, який контактує з виготовленою продукцією - сталь нержавіюча харчова.
Гарантійний термін експлуатації - 3 роки.
Умови оплати та реалізації - 100% передоплата, відвантаження протягом 5 днів після оплати (при наявності на складі). При відсутності преса на складі - 50% передоплата, виготовлення протягом 30 к. дн., відвантаження після повної оплати.
5.3. ЗМІШУВАЧ ПЕРЕСУВНИЙ РОТОРНИЙ ШВИДКІСНИЙ «ЗРШ-3000»
Призначення: Для розчинення і перемішування в рідинах сипучих, пастоподібних та рідких компонентів c метою отримання однорідної композиції в хімічній, харчовій, косметичній та інших галузях промисловості.
Конструкція: Виготовлений з харчових марок сталі. Змішувач верхньопривідний. Вал змішувача безпосередньо сполучений з валом електродвигуна (без редуктора). Змішувач виконаний без «класичних» підшипників. Для цієї мети використана змінна второпластова втулка. Термін служби втулки при інтенсивній експлуатації апарату - не менше 1 року.
Умови експлуатації: Апарат можна експлуатувати при температурі перемішуваної композиції від 1 ° С до 100 ° С; Рh - від 0,2 до 14,0 одиниць. Для пересування змішувача в цеху можна використовувати різні гідравлічні пристрої або тельфер та ін. Обсяг перемішуваної композиції - від 30 до 1000 л в різних ємностях, від звичайної пластикової бочки до єврокуба.
Переваги: Час для перемішування роторним змішувачем в порівнянні з класичними (якірними, рамними, шнековими, турбінними), особливо в'язких компонентів, потрібно в 5-25 разів менше. Особливість перемішування роторним змішувачем дозволяє виробляти розчинення вихідних компонентів (наприклад, ПАР при виробництві миючих засобів) при відносно низьких температурах - 18-20 ° С.
Комплектація: змішувач разом з електродвигуном і запасною змінною второпластовою втулкою. Вага (без електродвигуна) - 14,5 кг.
Ціна: 24000 грн. з ПДВ
Умови оплати: При наявності апарату на складі - попередня, при відсутності (при замовленні) - 50% передоплата і 50% оплата після закінчення робіт. Термін виконання замовлення - 15-20 днів.
Доставка: Самовивіз або транспортною компанією за рахунок замовника.